Het loopt storm… Het loopt storm…

Afgelopen zondag zat de kerk bijna vol, althans met inachtneming van de beroemde anderhalvemetermaatregel. De vakanties zijn voorbij, binnenkort start de kindernevendienst weer, en dus zitten we waarschijnlijk snel aan de max.

We willen met zoveel mogelijk mensen in de kerk, hoe meer hoe beter. Er is één ding wat we niet willen, en dat is dat we mensen terug moeten sturen, omdat we aan de max zitten.

We hebben dus een luxe-probleem, en we lossen dat op door iedereen opnieuw te vragen zich vanaf 5 september weer aan te melden. Niet omdat de regering of de landelijke kerk dat eisen, maar omdat we aan een maximum van ongeveer 100 mensen (inclusief stoelen in de Ontmoetingsruimte) zitten.

Via onderstaande link kan iedereen zich weer aanmelden. Uiterlijk de zaterdag voor de betreffende dienst kunnen we dan aangeven wie er wel of niet in de dienst kunnen komen.

Ook nu weer hopen we dat het storm loopt!

Even voor de duidelijkheid, a.s. zondag, 29 augustus hoeft u niet aan te melden, dan werken we nog met lijsten bij de ingang.

Aanmelden dienst  5 september