Annemiek Schrijver te gast bij de Exoduskerk Annemiek Schrijver te gast bij de Exoduskerk

Annemiek Schrijver te gast bij de Exoduskerk.

Dinsdagavond 8 oktober mochten wij als gast Annemiek Schrijver verwelkomen. Een tv-personality en ook familie van Jan en Hannie de Visser. Zij presenteert momenteel het programma “de Verwondering”. Uit haar programma werden fragmenten getoond uit recente interviews. In het eerste deel van het programma ondervroegen programmamaker en predikant elkaar over de betekenis van spiritualiteit in hun werk.
Annemiek Schrijver en Hannie de Visser werden gevraagd naar de grote gebeurtenissen in hun gezamenlijke familie: het overlijden van een broer, een vader, een oom.
De aanwezigen in de zaal werden door Annemiek gevraagd te reageren op “verwonderingetjes” (korte uitspraken en vraagstellingen rond zingeving- en levensvragen) Er werd door bezoekers heel openhartig en spontaan op deze grote levensvragen op kleine papiertjes gereageerd. Zo’n negentig mensen bezochten deze avond, die door de commissies van Vorming en Toerusting van Emmaüs- en Exoduskerk werd georganiseerd.