Boekenmarkt Exoduskerk gaat niet door

Pech voor alle boekenliefhebbers die uitkijken naar de 5 boekendagen van de Exoduskerk in Sommelsdijk /Middelharnis.

(eerste verkoopdag stond gepland op zaterdag 24 oktober 2020)

Deze veelzijdige boekenmarkt, die wij in de jeugdruimte wilden houden en waarvan wij dachten aan alle coronaregels te kunnen voldoen, moeten wij helaas laten vervallen.

Door het besluit van het kabinet om de coronamaatregelen verder aan te scherpen, is het niet verantwoord om dit mooie evenement door te laten gaan.

Voor deze boekenverkoop hebben wij veel mooie boeken ontvangen. Bijzondere boeken over WO2,  streek-  en alg.geschiedenis (herdruk. H.van Dam-1680 tot werk van J.Cats), religie van Smytegelt tot Kuitert en kinderboeken van Annie tot Thea. Ook de collectie CD’s en DVD’s mag er zijn.

Maar het boekenteam van de Exoduskerk laat het er niet bij zitten, want dit mooie aanbod van boeken krijgt een herkansing. Hopelijk in het voorjaar wanneer het wel mogelijk is

Dus nu nog een keer naar de boekhandel en in het voorjaar naar de Exodus...