Boekenmarkt in de Exoduskerk Boekenmarkt in de Exoduskerk

De jaarlijkse boekenmarkt die tijdens de ontmoetingsdagen op veel belangstelling van boekenliefhebbers kon rekenen, krijgt dit jaar ondanks alle coronaperikelen extra veel aandacht.
Gedurende vijf achtereenvolgende zaterdagen zullen in de jeugdruimte duizenden boeken uitgestald worden. De jeugdruimte voldoet aan de eisen van de RIVM regels, heeft een eigen in- en uitgang en er wordt een looproute uitgezet. Een mondkapje is noodzakelijk
Vanaf zaterdag 24 oktober kunt u terecht van 10.00 tot 15.00 uur. (achterzijde kerkgebouw).
De boekenmarkt van de Exodus is veelzijdig en uitgebreid en hoort tot één van de grootste op Goeree Overflakkee. Alle boeken liggen overzichtelijk op rubrieken gerangschik. Dit jaar ontvingen wij ( uit een particuliere collectie) een groot aantal WOII geschiedenis- en oorlogsboeken) Kunst en theologie zijn rijkelijk vertegenwoordigd en ook zijn de kinderboeken weer volop te vinden op deze boekenmarkt.
Natuurlijk is er een afdeling antiquariaat met o.a. heel veel streekhistorie.
Ook zullen er DVD’s en CD’s te koop aangeboden worden.
Kortom, zowel voor de boekenlezer, de koopjesjager als de fervente verzamelaar een schat van boeken bij de Exodus.  En….wekelijks ontvangen wij nieuwe titels.

Info; team ontmoetingsdagen- Bert Voorberg 06-40286215 of bertvoorberg31@gmail.com