Kerststallen en groepen tentoonstelling

De Exoduskerk en de RK-parochie van Middelharnis organiseren in 2018 opnieuw een tentoonstelling van kerststallen en kerstgroepen.
Dit jaar wordt de expositie gehouden op donderdag 13 december, vrijdag 14 december en zaterdag 15 december 2018 in onze Exoduskerk aan de Dorpsweg 97 in Sommelsdijk.

Wij nodigen u hartelijk uit om mee te doen aan dit gezamenlijk initiatief door een kerststal of -groep voor enkele dagen beschikbaar te stellen.
Het zou schitterend zijn om een gevarieerd aanbod van stallen en groepen te kunnen presenteren.
De diversiteit aan materialen, landen van herkomst en originaliteit zouden er een mooi evenement van kunnen maken.

Wellicht heeft u een bijzonder verhaal bij uw kerststal/groep  dat u wilt delen met de bezoekers. Die verhalen willen wij graag vermelden tijdens deze expositie.

Wilt u meewerken aan deze tentoonstelling, neem dan contact op met :
dhr.    Aat Vermaat;    mailadres: of telefoon 06-12133859
mevr. Regy Dellaert;  mailadres: of telefoon 0187-487514