Jaap Bönker in de Exoduskerk Jaap Bönker in de Exoduskerk

Op woensdag 13 februari 2019 zijn er in de Exoduskerk tal van bijbelse voorwerpen te zien, voelen, horen en ruiken.
Zij worden uitgestald door Jaap Bönker uit Andijk.
Hij is Midden-Oosten liefhebber en heeft op zijn vele reizen in de afgelopen 20 jaar een kleine 500 voorwerpen verzameld die verwijzen naar bijbelse tijden en gebruiken.
Met een volle aanhangwagen komt hij 13 februari naar Sommelsdijk.
U kunt denken aan muziekinstrumenten, landbouwwerktuigen, wapens,
religieuze voorwerpen, lampen, toiletartikelen en wijnzakken.
s' Middags en s" avonds zal hij er in geuren en kleuren (letterlijk) over vertellen, zowel over de oorsprong en achtergronden alsook de cultuur waarin de voorwerpen werden gebruikt.
Wij gaan terug in de tijd van o.a. Abraham en horen over zijn leven en gewoonten.
U en jij zijn van harte uitgenodigd om het allemaal te komen bekijken.
s' Middags om 14.00 uur begint de eerste presentatie, bedoeld voor de schoolkinderen en hun ouders/grootouders.
s' Avonds is er een tweede presentatie voor iedereen die nieuwsgierig is;
aanvang 19.30 uur.
Wanneer u s' avonds liever niet de deur uitgaat bent u natuurlijk ook in de middag van harte welkom.

Het progrmma wordt u aangeboden door commissie Vorming en Toerusting Exoduskerk.