oliebollen en vis oliebollen en vis
Exoduskerk activiteiten op 7 november 2020

Eenmaal in het jaar worden begin november de ontmoetingsdagen van de Exoduskerk gehouden. Twee dagen van bruisende activiteiten in en rond de kerk aan de Dorpsweg in Sommelsdijk.
Dit jaar wordt het anders. Geen groot evenement met snuisterijen-en rommelmarkt, antiek, rad van fortuin of kledingverkoop. Het wordt een aangepaste ontmoetingsdag.
Op het grote parkeerterrein, aan de achterzijde van de kerk, worden enkele kramen opgesteld met de lekkerste vis, oliebollen, streek- en bakkersproducten.
De kramen staan ruim opgesteld met daarbij een looproute en verdere aanwijzingen.
Zo kan de organisatie voldoen aan de geldende overheidsregels rond het coronavirus.
Er worden dit jaar geen oliebollen op andere locaties verkocht.
Nieuw is dat u vooraf uw bestelling van oliebollen en vis kunt opgeven via een speciaal mailadres: oliebollenenvis@exoduskerk.nl  Het voorkomt wachttijden bij de kramen en wij kunnen uw bestelling op tijd klaarmaken. Prijzen; Een kleine zak olielbollen € 4,00 (5stuks) grote zak  € 8,00 (11 stuks) .Vis ; € 1,00 per stuk en 6 stuks voor € 5,00. U kunt bestellingen van oliebollen en vis opgeven tot 5 november en deze op zaterdag  7 november tussen 9.00 en 15.00 uur afhalen bij de kramen achter de Exoduskerk.
Natuurlijk hoeft u geen gebruik te maken van deze extra voorziening. Wij stellen het erg op prijs wanneer u deze speciale “Outdoor- Exodus-Verkoopdag” komt bezoeken.

Plaats; Exoduskerk, Dorpsweg / parkeerplaats Pimpelmees  in Sommelsdijk
Zaterdag 7 november van 9.00 tot 15.00 uur.