Ontmoetingsdagen Vrijdag 1 en zaterdag 2 november 2019 Ontmoetingsdagen Vrijdag 1 en zaterdag 2 november 2019

Bazaar  en  Ontmoetingsdagen.                                                                                     
Met  antiek, curiosa, koopjes- en snuffelmarkt in de Exoduskerk Sommelsdijk.
 
Vrijdagavond 1 november en zaterdag 2 november staat de Exoduskerk, Dorpsweg 97 te Sommelsdijk weer in het teken van haar jaarlijkse “Ontmoetingsdagen” met een grote bazaar. Het zijn altijd dagen van onderlinge saamhorigheid, betrokkenheid en bovenal gezelligheid. Evenals de voorgaande jaren zal ook dit jaar het kerkgebouw bruisen van veel activiteiten. Ook buiten de kerk zullen deze dagen niet ongemerkt voorbijgaan. Op vrijdagavond en zaterdag  worden op verschillend locaties oliebollen verkocht en op zaterdag ook de verkoop van vis en kibbeling.

In de kerk is een grote koopjes- en snuffelmarkt, met o.a. huishoudelijke apparatuur, audio, kleinmeubelen, antiek en curiosa, speelgoed, glaswerk en tupperware. Nieuw dit jaar is de kraam met “decobread”. Opnieuw is er een "gadgetkraam" vol grappige en originele artikelen.
In de "gele kamer" vindt u een selectie van kunst- en antiek. Schilderijen, etsen, zilverwerk en keramiek en retro.  Bijzonder dit jaar is een poster van Karel Appel( tentoonstelling Terneuzen -1977). Deze wordt op zaterdag geveild om 15.00 uur.  
Ook hebben wij weer een “AK Vogelaar” en glaswerk van ontwerper Copier, glasatelier Leerdam ontbreekt niet in onze antiek-kunst- en retrokamer.
De boekenmarkt is veelzijdig en uitgebreid en hoort tot één van de grootste van Goeree-Overflakkee. Vooral de kinderboekenafdeling is een aanrader.
Ook dit jaar weer een grote loterij. Diverse mooie prijzen en fantastische hoofdprijs, die er niet om liegt. De trekking zal zaterdagmiddag om 15.30 uur zijn.

Het aanbod 2e handskleding dames-, heren- en kinderkleding in vele maten, merken en kwaliteiten kunt u niet ongemerkt voorbij lopen. Wij hebben meer ruimte kunnen creëren  voor onze kledingafdeling. De selectie vooraf is scherp. Ook hier is ons motto “kwaliteit”.
De kleding is gesorteerd, gewassen en gestreken, zodat de koper voor een leuke prijs hier zijn slag kan slaan.  
Verder is er een handwerkkraam, kunt u uw geluk beproeven bij het rad van fortuin en is er fruit, geitenkaas, groente, advocaat en niet te vergeten de heerlijke kruukplaetjes te koop.  
Voor de kinderen is er een spannende enveloppenkraam, diverse jeugdactiviteiten zoals schminken en knutselen.
Tijdens de Ontmoetingsdagen wordt er een e-reader verloot. Deze gratis verloting is eenvoudig. In de kerk vult u een gratis lot in en deponeert u dit in de daarvoor bestemde bus.
Op de zaterdagmiddag omstreeks 15.00 uur wordt deze trekking verricht. Er is slechts één verplichting, de winnaar moet persoonlijk aanwezig zijn bij de trekking.

Naast de verkoop van oliebollen bij het kerkgebouw aan de Dorpsweg van Sommelsdijk, start ’s ochtends al de verkoop van vers gebakken oliebollen in het winkelcentrum aan de Dabbestraat van Oude Tonge. Ook bij de Lidl in Middelharnis worden oliebollen voor de Exoduskerk verkocht.
Op zaterdag 2 november wordt er onder deskundig oog verse en gebakken platvis verkocht.
Dit jaar wordt er ook kibbeling verkocht. De verkoop hiervan is vanaf 9.00 uur.
Zoekt u een pauzemoment.... In de ruime koffiecorner kunt u genieten van een kopje koffie met gebak of een heerlijke verfrissing.

Ook dit jaar wordt een deel van de netto opbrengst geschonken aan twee goede doelen. Het resterende deel zal besteed worden aan het onderhoud van het kerkgebouw.

De openingstijden zijn op vrijdagavond 1 november van 19.00 – 21.30 uur
Zaterdag  2 november van 10.00 - 16.00 uur.
Op beide dagen bent u van harte welkom bij de Exoduskerk Dorpsweg 97, Sommelsdijk.
 
terug