Top2000 Top2000
Op zondag 27 december zal er in de Exoduskerk weer een Top2000 kerkdienst plaatsvinden. Het thema van deze dienst zal zijn ‘The Voice’ 🎶.

Maar voor een mooie Top2000 dienst is er natuurlijk mooie muziek nodig. Dus weet jij een mooi (modern) nummer wat goed zou passen in deze kerkdienst, laat het dan weten via deze link  Google Forms
De deadline voor het insturen van een nummer is 8 november. Verder zijn we ook nog op zoek naar muzikanten. Dus ben je muzikaal, kan je goed zingen of speel je een instrument en vind je het leuk om bij deze dienst te helpen, geef dit dan ook aan! Ook dit kan je aangeven in het Google Forms, maar je mag ook gewoon een mailtje sturen (top2000@exoduskerk.nl) of één van de commissieleden aanspreken natuurlijk!

Er is natuurlijk nog veel onzekerheid omtrent Covid-19. Maar we zijn er zeker van dat deze dienst heel mooi en inspirerend zal worden, zowel live als online!

Groetjes,
De Top2000 commissie van de Exoduskerk