Vriendschapsmaaltijd 15 februari Vriendschapsmaaltijd 15 februari

Ook dit jaar willen wij met elkaar een stamppottenbuffet organiseren. De hiervoor gekozen datum is op zaterdag 15 februari a.s., aangezien het ditmaal op de zaterdag is hopen wij dat ook de jongeren/werkenden nu aanwezig kunnen zijn. De inloop is vanaf 17.00 uur en rond 18.00 uur  willen wij met de maaltijd beginnen

Ongeacht de leeftijd bent u/jij hiervoor uitgenodigd. Wij hopen op een gemêleerd gezelschap. De deur staat open voor iedereen, wil je iemand meebrengen van buiten onze kerk, niet twijfelen maar doen.

Het doel van deze maaltijd is saamhorigheid, betrokkenheid en gezelligheid.

Wat moet u zich voorstellen van dit stamppottenbuffet, door het keukenteam en vrijwilligers, wordt een gevarieerde maaltijd samengesteld, tevens zal een drankje  worden geserveerd.
Rond de maaltijd zal een muzikale omlijsting plaatsvinden en is er ruimte voor onderling contact.

Evenals vorig jaar mogen de kosten voor niemand een drempel zijn, hier wordt geen bedrag aan verbonden, wel bieden we aan de eind van de avond gelegenheid voor een vrijwillige financiële bedrage.

Om voedselverspilling tegen te gaan is het van belang te weten dat u/jij komt, dus vooraf wel aanmelden. Deze aanmelding willen wij graag uiterlijk 10 februari ontvangen.
 
Is vervoer een probleem, geeft u dit aub. aan. Wij zorgen voor vervoer.
 
Aanmelden kan via jterlouw@exoduskerk.nl of persoonlijk via de ouderling of diaken.
Jan Terlouw. Tel. 0651297851
terug