Chrèche / oppasdienst: Chrèche / oppasdienst:
Crèche  
Wist u dat er elke zondag iemand uit het enthousiaste team van de crèche klaar staat om op uw kinderen te passen zodat u naar de kerkdienst kan gaan? Het is soms nog wat rustig, dus we zouden het leuk vinden om meer kinderen te mogen verwelkomen. Ook voor de kinderen onderling is het erg leuk om samen te kunnen spelen, dus heel graag tot ziens!

Ik heb de coördinatie van de crèche overgenomen van Jantien Nagtegaal. Bij deze willen we Jantien namens het hele team van de crèche heel hartelijk bedanken voor haar inzet!

Vacature alert!
We zijn als team nog op zoek naar nieuwe leden. Het team bestaat momenteel uit een leuke club enthousiaste jongeren. Mocht je het leuk vinden om te komen oppassen, of twijfel je en zou je een keer willen komen kijken en ervaren, van harte welkom!  

Ook zijn we specifiek voor de zondagen wanneer er bijvoorbeeld een jeugddienst of Jadus op de planning staat, nog op zoek naar een aantal mensen die dan op zouden willen passen, zodat de jongeren deel kunnen nemen aan de diensten die voor hen bedoeld zijn.  

Ben jij of ken jij iemand die het leuk vind om op te passen en wil jij ook graag lid worden van dit leuke, enthousiaste team? Dan horen we dit heel graag! Reageer op dit bericht, stuur een mail naar: anneloes_vdhorst@hotmail.com of bel/app: 06-34602331. 

Namens het hele team van de crèche, graag tot ziens!
terug