Seniorenbijeenkomst Seniorenbijeenkomst

Voor middelbare scholieren geldt hij als de uitvinder van het bouillonblokje.
Ouderen weten uit hun schooltijd te herinneren dat hij iets met Jeruzalem had.
Maar wat weet u van Godfried van Bouillon?

Bert Voorberg verzorgt op de seniorenmiddag een presentatie over de 1e Kruistocht.
Vanuit diverse kanten wil hij deze oorlog tegen de heidenen belichten.

Maandag 29 juli 2019 -  aanvang 15.00 uur.
Iedereen is van harte welkom.

Koffie met....... verhalen Koffie met....... verhalen

Afgelopen woensdag was het de eerste keer, dat we voor “Koffie met verhalen” samen zijn gekomen. Met een groepje van 9 personen hebben we elkaar verhalen, herinneringen verteld over de Zomer uit de kinderjaren en ervaringen tijdens de vakantie gedeeld.

Omdat het de eerste keer was, moesten we even wennen aan hoe zoiets gaat.

Al gauw bleek dat iedereen toch een boeiend verhaal had en was men zelf verrast, dat je zoveel kon vertellen.
Het is iedereen goed bevallen en we gaan dit vaker doen. Aan het eind van de zomer (datum volgt nog) komen we weer bij elkaar.
We vinden het leuk als meer mensen zich aansluiten, ook mannen worden uitgenodigd!

Nieuwe Mededelingenblad Nieuwe Mededelingenblad

Preken als podcast Preken als podcast

Preken als podcast
Sinds enige tijd zijn de preken als audio-bestand te beluisteren. Omdat ze niet meer uitgeschreven zijn, staan ze ook niet meer als leesbestand op de site, maar als een soort podcast. Wie wil, kan naar jdevisser.nl gaan, kies de pagina ‘Preken’, en klik op de preek die je nog een keer terug wilt luisteren. Kan tegenwoordig allemaal. Voor deze keer heb ik ook de Inleiding op het Avondmaal van afgelopen zondag erbij gezet. Veel luisterplezier!
ds. Jan de Visser

Dagtocht Joods Antwerpen Dagtocht Joods Antwerpen
Dagtocht Joods Antwerpen

Vorming en Toerusting Emmaüskerk en  Exoduskerk organiseren samen een dagtocht naar Antwerpen.
U kunt zich daar nu al voor inschrijven.
lees meer ยป

Live dienst vernieuwd Live dienst vernieuwd

De pagina live dienst is vernieuwd.
De live uitzending wordt nu op onze eigen website weergegeven.
De laatste 10 opnames zijn hier ook rechtstreeks te beluisteren of te downloaden.

Mochten er problemen zijn met de live dienst verbinding, neem dan contact op met Ellis Peekstok, mobiel bereikbaar op: 06-29068664

Voor oudere uitzendingen moet er nog wel naar de website gegaan worden van kerkdienstgemist.nl

Vacaturebank binnen de Exodusgemeente Vacaturebank binnen de Exodusgemeente

Binnen onze gemeente vragen wij met regelmaat om gemeenteleden
die ons willen helpen om samen kerk te kunnen zijn. Wij hebben geen mogelijkheid om uw/jouw vrije tijd in te schatten, daarnaast kennen wij  de persoonlijke interesse en kwaliteit niet.
Een ding is zeker wij hebben jouw inzet hard nodig.
Informatie is te verkrijgen bij de scriba.
Kijk eens op onze nieuwe vacature pagina.

Ontwikkelen Ontwikkelen

webshop SKG Collect webshop SKG Collect