Nieuwe Mededelingenblad Nieuwe Mededelingenblad

Kerst musical

Klik op deze link: https://youtu.be/SyGt30cp7gg om naar de kerst musical van 1e kerstdag 2018 te gaan.

Actie Kerkbalans Actie Kerkbalans

Vacaturebank binnen de Exodusgemeente Vacaturebank binnen de Exodusgemeente

Binnen onze gemeente vragen wij met regelmaat om gemeenteleden
die ons willen helpen om samen kerk te kunnen zijn. Wij hebben geen mogelijkheid om uw/jouw vrije tijd in te schatten, daarnaast kennen wij  de persoonlijke interesse en kwaliteit niet.
Een ding is zeker wij hebben jouw inzet hard nodig.
Informatie is te verkrijgen bij de scriba.
Kijk eens op onze nieuwe vacature pagina.

Jeugddienst Jeugddienst

Op zondagmorgen 16 december wordt er in de Exoduskerk te Sommelsdijk een jeugddienst georganiseerd. Het thema van deze dienst is: "Op weg naar het kerstfeest".
Onze voorganger Arend Voogt uit Zuidland zal vertellen over de gebeurtenissen in de velden van Efratha en deze naar het hier en nu halen. Vanuit het oogpunt van de herders wil hij de geboorte van Jezus centraal stellen. Tijdens deze jeugddienst kan je meezingen en/of luisteren naar de band: Exalt uit Ouddorp. Komen jullie ook?
Aanvang van de dienst is 10.00 uur aan de Dorpsweg 97 a. Iedereen van jong tot oud is van harte welkom!

Vorming en Toerusting Emmaüskerk Vorming en Toerusting Emmaüskerk

Het komende winter seizoen is er natuurlijk ook veel te beleven bij de Emmaüskerk te Middelharnis.

Klik hier om direct naar het programma van Vorming en Toerusting op de Emmaüskerk website te gaan.

Klik hier om direct het programma van de Emmaüskerk te downloaden
in PDF formaat.

Ontwikkelen Ontwikkelen

Psalmen en gezangen tentoonstelling

Vanaf september 2018 is in de ontmoetingsruinte de nieuwe
expositie over "psalmen en gezangen"  te bewonderen.
Een mooie verzameling, waaraan veel mensen hebben bijgedragen.
De geschiedenis van psalmliederen gaat ver terug.

webshop SKG Collect webshop SKG Collect

Voor al uw giften en collectebonnen kunt u terecht bij  de Webshop SKG Collect