Kindernevendienst Kindernevendienst
Elke week is er kindernevendienst voor de kinderen van groep 1 t/m 8.
De kinderen worden onderverdeeld in drie groepen: groep 1/2, groep 3/4/5 en groep 6/7/8.
Voor de verkondiging gaan de kinderen naar de nevenruimtes van de kerk.
Daar wordt een Bijbelverhaal verteld en besproken met de kinderen.
Meestal is er ook een bijpassend knutselwerkje of puzzel/woordzoeker.
Ook gaat ons collectebakje wekelijks rond, hiermee ondersteunen wij de projecten van SOS Kinderdorpen.
We werken aan de hand van het beschikbare materiaal van Kind op zondag (www.kindopzondag.nl).
Tijdens de collecte komen de kinderen weer terug in de kerk.
Wilt u meer informatie over de kindernevendienst, neem dan contact op met Jeanette Kastelein tel.nr 487600 of 06-20176052 of mail naar of Jeanet Akershoek tel. 0187-601219 of mail naar

Chrèche / oppasdienst: Chrèche / oppasdienst:
In ons kerkgebouw is er tijdens iedere kerkdienst kinderoppas aanwezig.
De kinderoppas is voor kinderen van 0 tot 4 jaar en is in de nevenruimtes van de kerk (gele ruimte).
De kinderen kunnen spelen, kleuren, rondjes rijden op de loopauto, enz.
Ook eten en drinken we gezellig met elkaar (graag zelf eten en drinken meegeven). Soms zingen en luisteren we ook nog liedjes.
Er is een volwassene en een tiener aanwezig, waardoor het mogelijk is een baby een fles of fruithapje te geven.
Ook is er een box, kinderstoel en een wipstoeltje aanwezig.
Voel je vrij om je kind naar de oppas te brengen.
De meeste kinderen vinden het (al dan niet na een paar weekjes wennen) heerlijk om met leeftijdsgenootjes te spelen op de crèche.
Van harte welkom!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marlien Mijnders op nummer 06 - 203 40 464 of mail naar

WEB activiteiten WEB activiteiten

Het woord WEB staat voor de Wilde Exodus Bende. En dat is in de jeugdruimte van de  Exodus kerk. Zit je in groep 3/8 van de basisschool, dan vinden we het heel leuk als je eens bij onze club komt meedraaien. Wat we dan zoal doen? Knutselen, spelletjes binnen en buiten, een leuke film middag, bowlen, zwemmen, speurtochten en soms iets bakken of koken. Meestal doen we ook 1 of 2 keer per jaar activiteiten met de ouders erbij. Het is vooral heel gezellig.

Voor contact en verdere informatie kunt u terecht bij Monique den Hartogh 06-228449961 en Miranda van Etten 06-16998727.

De datums voor dit jaar zijn:
  • Zondag 29 september ’19  speurtocht omgeving kerk; gelijk na de dienst.
  • Zondag 13 oktober EHBO thema 15.00-17.00
  • Zondag 10 november Film 15.00-17.00
  • Vrijdag 29 november Sintviering vanaf 18.00 -20.00 met eten
  • Vrijdag 20 december Kerstviering vanaf 18.00-20.00
  • Zondag 12 januari web 15.00-17.00 knutsel middag
  • Vrijdag 14 februari Valentijns thema High tea
  • Zondag 22 maart laatste Web na de dienst eten en zwemmen

Jadus Jadus
Ja, dus?

Elke maand komen de jongeren van de middelbare school één zondag bij elkaar in de jeugdruimte, tijdens de kerkdienst. Zij vieren daar hun eigen tienerdienst; lezen uit de Bijbel, spreken met elkaar over geloofszaken en proberen die toe te passen op de problemen, uitdagingen en leuke dingen die ze dagelijks meemaken.
Ook denken we op die momenten na over de jeugddiensten die er gedurende het jaar zijn. Samen maken we dan een gebed, oefenen we voor een sketch of brainstormen over de invulling van de dienst.
Op dit moment is dit een leuke, spontante groep jongens en meiden, die er elke keer een mooi uurtje van maakt. Tijd om bij te praten, tijd voor een geintje, maar ook voldoende tijd voor bezinning, verdieping, gebed en een goed gesprek.
De jadus data voor de komende maanden:
  • 29 september,
  • 13 oktober ( jeugddienst),
  • 17 november,
  • 8 december
  • 12 januari
Lees je dit en denk je, daar wil ik ook bij zijn... Voel je welkom!

Soos Soos
De Soos is de club voor jeugd van het voortgezet onderwijs; dit doen we 1 x per maand in de jeugdruimte of op een andere locatie,
op vrijdag of zaterdagavond en soms op zondag!
Ook zijn er 2 x per jaar op vrijdagavond een sportavond en schaatsavond met andere PKN jeugdclubs van het eiland.
We maken er met elkaar altijd een gezellige avond van. Dus kom gerust ook eens kijken.

We starten op zondag 29 september: gelijk na de kerkdienst en gaan op pad naar de Heen voor een Escape!

De volgende datums zijn:
  • Zondag 27 oktober van: 15.00-17.00 uur in de jeugdruimte
  • Vrijdagavond 22 november: PKN sportavond in de Gooye/Dirksland
  • Vrijdagavond 20 december: Kerstviering
  • Zaterdagavond 18 januari: 19.30- 21.30 uur in de jeugdruimte
  • Vrijdagavond 14 februari: PKN schaatsavond
  • Zondag 22 maart: na de kerkdienst

Voor meer informatie; graag bellen of mailen naar Janine van Noord 645314/06-45446032 of
Als je interesse hebt en nog niet in onze app-groep zit; laat het aub weten! (ook voor evt. wijzigingen)

Vragen/opmerkingen over de jeugd Vragen/opmerkingen over de jeugd

Jeugdouderling:

Ria van Eck telnr. 669367/06-11504461 of per mail: