Zomer zang avond 29 juni 2018 Zomer zang avond 29 juni 2018
Op  vrijdag 29 juni 2018 wordt er een ‘zomerzangavond’ gehouden in de Hervormde Kerk van Sommelsdijk.

Dit is de derde keer dat een ‘Zomer Zang Avond’ wordt georganiseerd. Tot grote tevredenheid constateren we dat er behoefte is om met elkaar liederen te zingen. Zodoende is op deze laatste vrijdag in juni iedereen van harte welkom om een uur lang te komen zingen.
De opzet is een gevarieerde liederenkeuze van christelijke liederen die gezongen worden binnen de PKN-kerken in Middelharnis en Sommelsdijk.
De keuze van de liederen is dit jaar gebaseerd op het jaarthema van de PKN: ‘Kerkproeverij’.
Deze PKN-kerken hebben het initiatief genomen om veel mensen de gelegenheid te geven samen te zingen. Zodat met bezieling de woorden en melodieën mogen klinken van een aantal prachtige liederen. En wat is er mooier om daar uw/jouw stem aan toe te voegen.
We hopen u weer in grote getale te mogen begroeten. Inloop van 19.30 uur in de Hervormde Kerk van Sommelsdijk. Om 20.00 uur begint de samenzang. Die zal ongeveer drie kwartier duren.
Er is een programmaboekje, waarin alle liederen zijn opgenomen. Organist André van der Beek zal de begeleiding verzorgen.
Er is een vrije toegang.
Het wordt zeer op prijs gesteld als u/jij na afloop nog na blijft praten onder het genot van koffie/thee.
Laat die avond uw/jouw gezicht zien. Maar laat vooral uw/jouw stem horen!
PKN-kerken Middelharnis en Sommelsdijk.