Sobere Soepmaaltijden in de veertigdagentijd

Sobere Soepmaaltijden in de veertigdagentijd

A.s. dinsdag 12 maart 2019 beginnen de Sobere Maaltijden in de 40 dagentijd weer. Deze maaltijden worden georganiseerd door de Oecumenische Werkgroep en vinden plaats in de ontmoetingsruimte van de Exoduskerk, Dorpsweg  97 in Sommelsdijk van 18.00 uur  tot 18.45 uur.  

De andere maaltijden zullen plaatsvinden op dinsdag 19 en 26 maart, en op dinsdag 2, 9 en 16 april.

De maaltijd bestaat uit een vegetarische goed gevulde soep en brood.  U wordt verzocht een soepkom en lepel mee te nemen.

Het geld dat u met uw eigen maaltijd uitspaart, wordt besteed aan twee goede doelen, nl. Inloophuis de Boei in Ouddorp  en Stichting Kinderen van Lamin in Gambia. Dit is een nieuw buitenlands doel. Zij steunen kansarme kinderen in Lamin Village en omgeving in de vorm van tijdelijke financiele ondersteuning, huisvesting en advies voor onderwijs, landbouw en gezondheidszorg. De Stichting is van mening dat de plaatselijke bevolking uiteindelijk zelf de verantwoordelijkheid moet nemen voor de projecten zodat ze na verloop van tijd zelfstandig verder kan en onze hulp overbodig wordt. Kijk ook eens op hun website.

Jong en oud zijn van harte welkom om met elkaar te eten en met elkaar in gesprek te gaan !!
 

terug