Muzikale voorstelling "Fijne Mensen

Muzikale voorstelling "Fijne Mensen
Uitnodiging muzikale voorstelling in het kader van het jubileumjaar 500 jr. Reformatie
Theatergroep “Fijne mensen“ speelt de muzikale voorstelling: “Het zit niet… het zingt!”.
Wat heeft het voor ons betekend om op te groeien in de protestantse kerk van de 20ste eeuw? Dat is de lijn van het muzikale gesprek dat op het toneel wordt gevoerd.

Drie mensen komen bij elkaar vanwege het aanstaande overlijden van hun oude moeder. Deze ingrijpende gebeurtenis is de aanleiding om terug te kijken op hun protestantse opvoeding. Voor de één een afgesloten hoofdstuk, voor de ander nog steeds een bron van inspiratie.
Warme en pijnlijke herinneringen worden opgehaald. Een ieder vertelt gaandeweg zijn/haar eigen geschiedenis. Wat hebben we ervan meegenomen, wat hebben we achtergelaten?
Het zijn vragen waar u wellicht antwoord op krijgt na het bijwonen van deze leuke en soms kritische voorstelling van muziektheatergroep ‘Fijne Mensen’ uit Ede.
 
De voorstelling zit vol muziek: mooie en ontroerende liederen, sommige zelf geschreven maar ook oude bekende meezingers. Het publiek komt goed aan zijn trekken. U mag heerlijk meezingen met b.v. “Er gaat door alle landen” of  “Nu gaan de bloemen nog dood” en nog veel meer. U kunt misschien meer meezingen dan u had verwacht.
 
Een voorstelling die aandacht wil besteden aan het Lutherjaar.
 
Voor wie : iedereen is van harte welkom
Wanneer : op vrijdag 6 oktober

Waar       : in de kerkzaal van de Exoduskerk
Hoe laat  : de voorstelling begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur.
Kosten    : de toegang is gratis, bij de deur wordt een collecte gehouden.

 
De diaconie van de Exoduskerk hoopt velen te mogen begroeten. Dit wordt een super avond.
terug